Jokić izgubio dobijeno, da li mu konačno stižu pojačanja za napad na prsten?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 02.12.2021.
07:33
Izvor: Sportske.net

Neočekivani poraz Nagetsa, 103:108 u Orlandu...

AP Photo/Tony Gutierrez
AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Neočekivani poraz Denvera u Orlandu. Ostali su na Floridi posle pobede nad Majamijem i naleteli na minu. Orlando je jurio prednost gostiju iz Kolorada čitav meč i na kraju stigao do pobede. Imali su deficit od 16 poena, a prvo vođstvo napravili u poslednja dva minuta kada je ruki Franc Vagner pogodio trojku. Meč je završio sa 15 poena, njegov brat Moric dodao 12 sa klupe. Kole Entoni je vodio Medžik sa 24 poena, dominirali su u skoku. Denver je jednostavno stao, na samom kraju je Barton promašio poslednji šut i to je bilo to, posle pet godina Orlando je savladao Denver. 

Jokić je završio sa 18 poena, 15 skokova i 7 asistencija, ali je napravio grešku i dobio blokadu u poslednjem minutu. Denver igra loše na strani 3-7, Aron Gordon je rekao da nisu igrali odbranu.i da je to odlučilo.

Orlando je šutirao 54.3%, najbolje u sezoni, iako su jedan od najgorih napada lige.

Recimo i to da je trener Denvera, Majk Meloun potvrdio da klub zbog velikog broja povreda razmišlja o pojačanjima. Najveće ime koje se pominje je Džon Vol iz Hjustona, ali on nije isti posle teške povrede. Roketsi žele da ga se oslobode, jer hoće da forsiraju mlađe igrače.

Ako bi Vol posle povratka zaigrao na nekadašnjem nivou, lakše bi našao klub, mada je ogroman ugovor koga se sigurno neče odreći prepreka. Doduše, ako ga Hjuston isplati, postao bi slobodan agent i tada bi Denver bio itekako zainteresovan, makar na kraći period...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke