''Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video!''

Autor: Darko Mitrović
subota 10.06.2023.
15:31
Izvor: Sportske.net

Kada to kaže vlasnik tima za koji igra, onda je još jasnije koliko dobro radi svoj posao.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

U Denveru već mogu polako da pripremaju istorijsko šampionsko slavlje.

Iako se Majami nikako ne sme potceniti, Nagetsi su u ova četiri do sada odigrana meča finalne serije plej-ofa NBA lige pokazali da su bolji tim i još im samo jedna pobeda nedostaje da konačno probiju led i prvi put u istoriji postanu šampioni NBA lige.

A koliko su svi u klubu oduševljeni ovosezonskim rezultatima ekipe, a pogotovo igrama našeg Nikole Jokića, najbolje ilustruju izjave Stena Krenkea, vlasnika Denver Nagetsa u ekskluzivnom razgovoru za špansku ''Marku'', samo nekoliko minuta posle noćašnjeg trijumfa rezultatom 108:95.

''Ova organizacija za 47 godina nije osvojila titulu, to je uzbudljivo za grad. Izgradili smo tim koji konačno imamo, na sjajnim igračima poput Jokića, Džamala (Marej) ... drafting talenata kao što su Majkl (Porter mlađi), Braun ove godine. To je sjajna grupa momaka i zaista sam srećan zbog njih. Za grad je to neverovatno, super uzbudljivo i čuo sam da muškarci takođe plaču kada pobede u finalima, a mi nikada ranije nismo bili na jednom. Veoma sam srećan, sa mnogo emocija'', rekao je Krenke.

Naravno, Jokića je posebno izdvojio, i to na kakav način!

''Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video. Video sam dosta košarke, igrao sam košarku, volim taj sport, moj sin je igrao na odličnom nivou... ali Nikola Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video u košarci, on je impresivan igrač'', oduševljeno je poručio Krenke.

Ogromna je uloga i trenera Majka Melouna koji je takođe zaslužan što je Jokić dostigao ovaj nivo, kao i čitava ekipa.

''Pre dve godine, kada smo doveli Arona Gordona i videli sve ove momke kako rade zajedno, mislili smo da smo na pravom putu. Ali Džamal Marej je bio povređen, a zatim i Majkl Porter Jr. Nikad ih nismo videli da igraju zajedno i zdrave. Oni su sjajan tim i odlična grupa'', izjavio je Krenke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke