Jokić kao iz igrice, ali Lejkersi su živi! Jović oduševljavao, Majami u zaostatku

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 28.04.2024.
08:14
Izvor: Sportske.net

Srpski igrači imali odlične role.

EPA-EFE/ALLISON DINNER
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Povezane vesti

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Lejkersa u "Kripto.kom" areni rezultatom 119:108 u četvrtoj utakmici plej-of serije.

Niko se nikada u plej-ofu nije vratio posle 3:0, ali Lejkersi veruju da oni mogu biti ti. Ipak, ako se pogleda sveukupan kvalitet, teško je poverovati da je čudo moguće kada se serija vrati natrag u Kolorado.

Vodili su Lejkersi maltene od prvog do poslednjeg momenta, tek nešto na početku su Nagetsi uspevali da poravnaju, ali ne i da dođu do prednosti. Sve to na krilima Lebrona Džejmsa čijih je bilo 30 poena, ali neverovatnu partiju odigrao je Entoni Dejvis sa 25 poena, 23 skoka i šest asistencija!

U Nagetsima je ponovo prednjačio Nikola Jokić koji je imao nekoliko poteza od kojih zastaje dah. Utakmicu je okončao sa 33 poena, 14 skokova i 14 asistencija. Kao na video igrici.


Košarkaši Boston Seltiksa "brejknuli" su Majami Hit pobedom rezultatom 104:84.

Poveli su izabranici Džoa Mazule 2:1 u ovoj seriji poprilično ubedljivim trijumfom na Floridi.

Srpski krilni centar Nikola Jović ponovo je kao starter započeo utakmicu i imao je veoma dobru rolu sa svojih 15 poena i osam skokova za 33 minuta na parketu. A, od poteza se izdvaja flouter koji je pogodio uz faul u prvom poluvremenu. Bio je drugi najefikasniji u svom timu uz Bama Adebaja koji je ubacio 20 poena.


No, u pobedničkom sastavu, Džejlen Braun i Džejson Tejtum imali su po 22 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke