Jokić ''najgori MVP''?! Američki novinar izazvao lavinu reakcija!

Autor: Darko Mitrović
petak 07.05.2021.
22:38
Izvor: Sportske.net

Što je naš košarkaš bliži MVP priznanju, to su češći niski udarci koji mu se upućuju.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Preneli smo ranije večeras, MVP trka ulazi u finiš, a Nikola Jokić je prvi favorit za dobijanje ovog velikog priznanja.

Međutim, dok trka još traje, pojedini američki novinari poput Nika Rajta pokušavaju na sve načine na omalovaže ono što Jokić radi na terenu u dresu Denver Nagetsa.

Tako je on, između ostalog, ustvrdio kako će Jokić biti ''najgori MVP''.


''Kad pogledate listu igrača koji su dobijali tu nagradu, a ovo govorim s poštovanjem prema Jokiću, on bi istorijski gledano bio najgori MVP kojeg smo imali u poslednjih 35 godina. Kris Pol to ne bi bio jer je on sve vreme sjajan igrač, a Nikola Jokić je vrlo dobar igrač koji ima sjajnu sezonu.

Ako pogledate da su tu nagradu osvajali Janis Adetokumbo, Stef Kari, LeBron Džejms, Kevin Durant, Derik Rouz pre povrede, a onda da je dobije Nikola Jokić? Ljudi bi zaključili da je to bila čudna sezona'', smatra Rajt.

Usledile su brojne negativne reakcije na ovaj njegov stav, mnogi smatraju da on to radi samo da bi skrenuo pažnju na svoju emisiju.

"Neko mi kaže da ovo radim zbog TV gledanosti. E, pa da vam otkrijem jednu malu tajnu vezanu za televiziju: pričati o Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima nije dobro za rejting, ljudi! Tako se ne dovodi najšira publika. Nećete privući TV gledaoce ako pričate o 'Džokeru' i Nagetsima!", rekao je Nik Rajt.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke