Jokić nakon poraza: "Naučio sam to na konjskim trkama..."

Autor: Mladen Heleta
nedelja 28.04.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Lejkersi izbegli "metlu".

AP Photo/Ashley Landis
AP Photo/Ashley Landis

Povezane vesti

Najbolji košarkaš Denvera Nikola Jokić nije bio previše zabrinut posle poraza u Los Anđelesu od Lejkersa.

Nagetsi su jutros izgubili sa 119:108 i propustili priliku da "počiste" Lejkerse u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije. Sada je 3:1 u seriji, a peti meč će se igrati u Denveru, kada će aktuelni šampioni imati još jednu "meč loptu".

Srbin je na četvrtoj utakmici upisao 33 poena, 14 skokova i isto toliko asistencija, ali to ovaj put nije bilo dovoljno za trijumf.

"Naravno da želimo pobedimo, ali ja sam naučio na konjskim trkama, nije važno kako počinješ, nego kako završavaš. Danas nismo završili dobro, pa se nadamo da ćemo moći da uradimo bolji posao. Ali da, želimo da budemo fokusirani i da kontrolišemo igru, ali izgleda da nam se to nije dogodilo", izjavio je Jokić.

Šta je najpravilo najveće probleme njegovom timu?

"Njihova igra u napadu. Imali su otvorena polaganja, razbijali su nas u reketu. Nismo mogli da pogodimo naše šuteve. Uticalo je na našu odbranu", dodao je Srbin.

Prva prilika da sezavrši serije je propuštena, ali Nagetsi će ih imati još tri.

"Ne osećam se frustrirano. Imamo priliku na domaćem terenu. Ako izgubimo, imaćemo još jednu priliku. Videćemo", kaže centar Denvera.

Novinare je zanimalo i koje promene će tim iz Kolorada napraviti pred naredni duel, a odgovor Jokića je još jednom nasmejao sve u konferencijskoj sali.

"Da li stvarno misliš da ću ti reći? Generalno, da zaustavimo njihovu tranziciju i ne primimo 80 poena iz reketa", zaključio je Jokić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke