Jokić ne naplaćuje ringišpil - Igrači Sakramenta još uvek traže loptu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.03.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net

Još jedan od poteza Nikole Jokića koji ide u fasciklu sa etiketom "Nestvarno".

Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Vesti o tome da je Nikola Jokić napravio sjajan potez na terenu odavno ne predstavljaju ništa iznenađujuće, ali je uvek lepo pogledati šta sve ovaj momak može sa loptom.

Večeras je uključio ringišpil i provozao kompletnu petorku Sakramento Kingsa u kojoj niko nije znao gde je Somborac sakrio loptu.

U momentu kada je Nikola isfintirao čuvara očekivao se šut ili povratni pas ali je Jokić spojio saigrača sa obručom a rivale naterao da krenu ka centru terena.

Pogledajte još jednu asistenciju iz kategorije "nestvarnih".

Dodajmo tome i podatak da je već u trećem kvartalu Nikola Jokić stigao do novog tripl-dabl učinka ali o tome više reči u izveštaju sa utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
theDarkKnightRises
Monday, 12.03.2018
09:47

Igra se sa Amerima hahaha

avatar
Колатерална Штета
Monday, 12.03.2018
01:55

U Evropi za ovo bi mu bili sudjeni koraci

avatar
Kilavi Milojko
Tuesday, 13.03.2018
21:51

Прво, он игра у Америци, зар не? Друго, који тачно део своје кретње је био неправилан, по европским правилима? Пивот око стајне ноге по пријему лопте, спуштање и вођење лопте, опет пивот око стајне ноге и одраз с обе ноге, па асистенција. Шта је било неправилно?

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 14.03.2018
00:17

Ne znam nista o poslovanju CZV diva beograd, ali znam ponesto o poslovanju NČ...