Jokić ne želi da ga pamte kao košarkaša? Savan: ''E, ne može! Jedino ako obije trafiku...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2024.
23:50
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Najbolji košarkaš sveta dobio originalan odgovor na izjavu koja je snažno odjeknula ovih dana.

Beta/AP Photo/Brandon Dill
Beta/AP Photo/Brandon Dill

Povezane vesti

Znali smo i do sada da Nikola Jokić ne voli preveliku medijsku pažnju i da svaki slobodan trenutak van NBA sezone želi da iskoristi u svom Somboru, uz porodicu i uz uživanje u konjičkom sportu.

Ali, ipak je svojom najnovijom izjavom iznenadio javnost, naglašavajući da ne želi da ga jednog dana deca pamte kao košarkaša, već da mu je cilj da bude samo običan čovek po završetku košarkaške karijere.

''Voleo bih da se moja deca sećaju mene kao oca, ne kao košarkaša. To je moj cilj. Da nemam telefon, to mi je isto cilj. Samo da budem normalan i da živim za trenutak. Da budem normalna osoba, da pijem s prijateljima, da se igram s decom, da jašem konje… Tužan sam jer kada odem u bar, restoran ili na utakmicu, svi vade telefone i snimaju me. To je ružno. Samo želim da živim svoj život'', rekao je Jokić pre nekoliko dana.

Zanimljivu reakciju na ovu njegovu izjavu imao je naš nekadašnji reprezentativac Duško Savanović u ''sportalovom'' podkastu ''Tripl dabl sa Savanom''.

''Da li može ovde da se stavi 'no comment'? Ne znam šta da kažem. Pa, kako, čoveče, da te pamte nego kao košarkaša? Ti si napravio vanserijske rezultate u poslu kojim se baviš, pomerio si granice istorije i hoćeš da te ne pamte kao takvog?! 

Pa jedino, ako hoćeš da te ne pamte kao košarkaša, ti idi i obij trafiku. Zaglavi robiju! 

OK je da budeš običan čovek, ali ne mogu da te ne pamte kao košarkaša. Jedino ako ne napraviš neko ne daj Bože zlo ili neko krivično delo i onda će da te pamte kao kriminalca, ali da bude običan, da ga ne prepoznaju, da jaše svog konjića, da ode da malo prošeta, to je OK, ali da ga ne pamte kao košarkaša, ne može. Slabo peva'', poručio je Savan u svom stilu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke