Jokić: "Nikad ne jurim koševe"

Autor: Sportske Net
petak 02.06.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Jokić k'o Jokić.

Beta/AP Photo/Seth Wenig
Beta/AP Photo/Seth Wenig

Povezane vesti

Nikola Jokić je posle pobede Denvera nad Majamijem u razgovoru sa Šakilom O'Nilom i ostalim bivšim NBA zvezdama, istakao da nije bilo treme pred do sada najvađniji meč.

,,Da budem iskren, osećao sam uzbuđenje, ali kada je meč počeo, bila je to samo normalna utakmica. Rekao sam supruzi da ne mogu da dočekam da utakmica počne, kako bih se opet osećao normalno“, rekao je Jokić.

Šakil O’Nil je poručio da je drugi put u životu gledao Jokića uživo u hali. Pitao ga je kako donosi odluku da li će da proigra timske kolege ili će sam da završava napade.

Ne odlučujem ja, već samo uzimam ono što mi utakmica daje. Eron Gordon je imao sjajnu prvu četvrtinu, dominirao je u reketu i video sam da tako pravimo razliku i da treba da mu dajemo loptu. Na kraju je šutirao 6/6 iz igre u prvom kvartalu. Ja nikada ne jurim svoje koševe, samo igram i gledam šta će se dešavati“, odgovorio je Jokić.

Sprski centar standardno deluje jako smireno i opušteno, što je i sam potvrdio da zaista jeste tako. 

,,Nisam uzbuđen, više bih rekao da sam koncetrisan jer znam za šta je Majami sposoban. Pobedili su neke sjajne ekipe, koje su imali bolje skorove od nas. Nismo opušteni. Ovo je bila bitna pobeda za nas jer smo znali da je Majami pobeđivao na startu svake serije u ovom plej-ofu. Imamo ogromno poštovanje prema Majamiju i razmišljamo samo o tome kako da budemo što bolji“, izjavio je srpski centar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke