Jokić - Nova frizura, stare navike, Srbinova simultanka! Pokuševski promašio "sve"...

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.01.2021.
08:18
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić sa novim izgledom rasturio još jednog rivala. Pokuševski promašivao čitave večeri. Serija Jute...

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić je noćas bio sudija kada je potez večeri u pitanju. On najbolje zna, u stvari najbolji je dodavač lige. Pas Fakunda Kampaca između nogu ka Montu Morisu ili coast-to-coast dribling "klinika" Bola Bola?

"Oba su odlična", nije imao odgovor Srbin.

Ni Oklahoma nije imala odgovor za njega, 27 poena, 12 skokova, 6 asistencija za tri četvrtine, otišao je na klupu rano, nije bilo potrebe da forsira jer su Nagetsi lako savladali Oklahomu. Tander je činio sve da ha zaustavi, ali bez efekta. Važna pobeda za tim iz Kolorada koji je na 7-7. Jokić je inače predstavio novu frizuru, ošišao se "na opasno".

Oklahoma je zbog odlaganja poslednji put igrala u petak, ali nije pitanje energije, već kvaliteta. Mnogo bolje igraju na strani, ovo je bio tek drugi poraz van njihove dvorane gde su dobili samo jednu od šest mečeva. Ali, nisu predstavljali pretnju. Pokuševski četiri skoka i dve asistencije i sedam promašenih šuteva, nije se upisao 25 minuta.

Džez je u modi, šesta pobeda u nizu, 28 poena Donovana Mičela, Pekikansi nisu imali puno šansi, tim pre što je Juta ispalila rafal, 21 trojku. Klarkson je dodao 18 poena, Ingls 15, Gobert imao 13 poena i čak 18 skokova. Pelikansi su vodili na početku dok Juta nije našla rešenje, izuzev za Vilijamsona. Zajon je na kraju završio sa 32 poena uz neverovatan šut od 73%. Ne vredi, ostatak tima u napadu nije mogao ništa, izuzev donekle Ingrama. Juta je sjajno šutirala, imala desetak timskih asistencija više i dobila bez problema.

Rezultati:

Denver - Oklahoma 119:111
Juta - Nju Orleans 118:102

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke