Jokić o odbijanju da zaigra za reprezentaciju: "Pametna odluka, opet bih uradio isto"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 22.09.2021.
21:25
Izvor: Sportske.net

Hoće li se uskoro pojaviti u dresu Srbije?

AP Photo/Rusty Costanza
AP Photo/Rusty Costanza

Povezane vesti

Najbolji košarkaš NBA lige iz prošle sezone Nikola Jokić izjavio je za američke medije da je odluka da ne igra za reprezentaciju Srbije ovog leta bila pametna.

Njegovo odbijanje da igra za nacionalni tim podelilo je naciju. Ubrzo se saznalo da očekuje dete, pa je gnev javnosti "splasnuo" budući da su svi očekivali njegovo pojavljivanje u dresu sa grbom Srbije. No, on je odabrao da odmori posle naporne sezone koju je imao i za mnoge je to bila razumna odluka, dok je bilo i drugačijeg mišljenja.

U svakom slučaju, Jokić stoji iza nje i navodi da bi opet učinio isto. Da li to znači da bi tako nešto moglo da se ponovi?

"Doneo sam odluku. Dobra ili loša, stojim iza nje. Opet bih uradio isto. Bila je to pametna odluka. Pogotovo ako pogledate koliko igrača je moralo da propusti utakmice prošle sezone. Verujem u organizaciju i stručni štab ekipe", rekao je Jokić.

Srbija se ionako nije plasirala na Olimpijske igre, pa je sva "pompa" ubrzo nestala. U istom intervjuu,Jokić je govorio i o svojoj popularnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NNN
Thursday, 23.09.2021
10:07

Ne pravdaj se somborac, boli te patka! Budi ko Monika Seles, madjarizuj se ili amerikanizuj! Btw Gurana kida!