Jokić odigrao proluvreme iz snova, ostao u svlačionici! Pretpostavljate šta se desilo posle...

Autor: Boris Jovanović
sreda 27.10.2021.
07:38
Izvor: Sportske.net

Najefikasniji za poluvreme, Denver je prosečna ekipa...

rent Nelson/The Salt Lake Tribune via AP)
rent Nelson/The Salt Lake Tribune via AP)

Povezane vesti

Strašno poluvreme Nikole Jokića. U prvom delu meča sa Jutom je ubacio 24 poena, imao po 6 skokova i asistencija, a onda se povredio. Naime, došlo je do sudara sa Gobertom, Jokić se uhvatio za koleno, probao da stane na nogu, i na kraju otišao u svlačionicu. 

Izgleda da povreda nije teže prirode, da mu je koleno samo slabo, ali da nije ništa pokidano, pa Meloun kaže da Jokić neće verovatno na dodatne preglede. Verovatno ga čeka par utakmica pauze, Nagetsi neće rizikovati. 

Bez Jokića to je u najbolju ruku prosečan tim, videlo se u nastavku kada je Juta prelomila rezultat i stigla do pobede 122:110. Gobert je ubacio 23 poena, imao 16 skokova, a Jokić je i pored toga što nije igrao u drugom poluvremenu bio najefikasniji igrač meča. On je inače do sinoćnje utakmice imao prosek 27.7 poena, 16 skokova, 4 asistencije i 2.7 ukradenih lopti, ali očigledno je da saigrači ne mogu da ga isprate. Nagetsi su sada na 2-2.

Kod domaćih Gobert najefikasniji, Donovan Mičelje dodao 22 poena, Džordan Klarkson 19 sa klupe.

Na sreću tima iz Kolorada, imaće pauzu tri dana, do vikenda, možda se Jokić oporavi za dupli progra za vukend, duel sa Dalasom kod kuće i gostovanje u Minesoti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke