Jokić odlučio da će više da odmara: "Bolje da presedim, nego da se povredim"

Autor: Sportske Net
petak 24.09.2021.
14:40
Izvor: Sportske.net

Svestan je pritiska košarkaš.

AP Photo/Jack Dempsey
AP Photo/Jack Dempsey

Povezane vesti

Nikola Jokić uskoro startuje novu sezonu sa svojim Denverom. Veliki je izazov i pred ekipom i pred srpskim centrom s obzirom na to da je aktuelni MVP NBA lige. 

Jokić je u Americi gde se vratio treninzima pre nekoliko nedelja, a u pauzi često razgovara sa medijima. Ovoga puta istakao je da će se potrduiti da što više vremena provodi odmarajući. 

Mislim da je to pametna stvar. Posebno jer smo minule sezone videli koliko igrača se povredilo i propuštalo utakmice. Bolje da presedim jedno veče nego da se povredim, ako već pomaže. Verujem lekarskom timu i čitavoj organizaciji. Mislim da će pronaći pravo, najbolje rešenje“.

Da li će Denver ove sezone moći do trofeja?

Nikada ne možete da znate. Ukoliko svi budemo posvećeni, postoji šansa. Da li smo dovoljno talentovani? Ne znam. Da li smo najbolji tim u NBA? Ni to ne znam. Videćemo. Sve će nam se tokom sezone ukazati. Ne postavljam ciljeve pred sezonu. Uvek će se govoriti o osvajanju šampionata, to sam rekao i pre sedam godina. Ali neću to da kažem samo jer je deo moje mašte i zato što to želim. Naravno da želimo da pobedimo, ali puno je stvari koje moramo da uradimo da bi do toga stigli“.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak