Jokić: "Peta utakmica će biti najteža u našim životima"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 13.05.2024.
08:16
Izvor: Sportske.net

Denver je izjednačio i vezao dve pobede.

AP
AP

Povezane vesti

Nagetsi su drugom vezanom pobedom nad Minesotom, izjednačili u polufinalnoj seriji na 2:2.

MVP regularnog dela lige i predvodnik Nagetsa Nikola Jokić, istakao je da se njegov tim u poslednja dva meča popravio, pre svega defanzivno.

"Mislim da je fizikalnost najveća razlika u odnosu na prve dve utakmice, pariramo im u tom smislu, čak ih i nadmašujemo. Igramo malo pametnije. Mislim da nemamo toliko izgubljenih lopti, ne dajemo im mogućnost da trče i da daju lake poene, odbrana nam je veoma dobra. To je to, verovatno“, rekao je Jokić i dodao:

"Mislim da smo vodili sve vreme, od prve četvrtine. Kontrolisali smo utakmicu, bio je važan period krajem druge četvrtine, 8:0 za 25 sekundi, došli od +7 do +15, tada smo preuzeli kontrolu. Lakše je igrati kada vodiš. Priveli smo kraju, peta je u Denveru, pokušaćemo da odbranimo domaći teren“.

Njegov afent Miško Ražntović, bio je na tribinama.

"Poslednja dva puta kada je bio, dvaput su me isključili, tako da ne znam“.

Na pitanje da li je „momentum“ sada na strani Nagetsa, srpski košarkaš nije imao konkretan odgovor.

"I da i ne, znamo da još ništa nismo uradili. Znamo da će peta utakmica biti najteža utakmica u našim životima, tako ćemo se i spremiti. Čak i pre početka serije, mislio sam da će biti interesatna serija. U prve dve utakmice su nas ubrzali, nismo igrali svoju igru, a sada smo povratili svoj ritam“, zaključio je Jokić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke