Jokić podelio Srbiju! (TVITOVI)

Autor: Milovan Longinov
sreda 16.06.2021.
10:42
Izvor: Sportske.net

"Jedni ga hvale, drugi žale..."

Twitter/@nuggets
Twitter/@nuggets

Povezane vesti

Odlukom da neće biti deo nacionalnog tima Srbije ovog leta u kvalifikacijama za Olimpijske igre i na samim Igrama, Nikola Jokić izazvao je brojne komentare.

Nadali smo se najjačem srpskom timu na Olimpijskim igrama (prim. aut. ukoliko ih "orlovi" izbore), ali ipak to neće biti slučaj. Nikola Jokić je saopštio da neće biti deo srpskog tima ovog leta jer mu je neophodan odmor.

Kao što to obično i biva, Nikola za neke više nije MVP već "izdajica", dok ga drugi brane. Uostalom, ništa novo i neočekivano kada je u pitanju naša publika. I ne samo naša, verujemo da je ovo slučaj svuda. 

Jedno je sigurno, svi smo tužni što najbolji centar pa i košarkaš sveta neće pomoći našoj reprezentaciji da konačno napadne to zlato na OI. 

Da li je ovo ispravno ili ne, da li se slažemo ili ne, to je individualna stvar svakog od nas, baš kao što je i ova Nikolina odluka.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 16.06.2021
18:54

Класика. Једно првенство одигра, два, три следећа пропусти. И тако у круг. После се чудимо што за репрезентацију не игра као за клуб. Ето зашто. Не занима га то. И да прости женски свет, зато игра преко к***а.