Jokić pogađao i "prodavao" lopte, prvo mesto rešeno!

Autor: Boris Jovanović
petak 25.03.2022.
07:54
Izvor: Sportske.net

Od sjaja do očaja, baš kao i tim, Sansi slavili u Koloradu 140:130!

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Kris Pol se oporavio od povrede palca u najgorem trenutku za Denver. Sansi su bili veoma koncentrisani i željni da u Koloradu završe posao i stignu do prvog mesta. Uspelo im je, Devin Buker je izrešetao koš domaćina 49 poena, 10 asistencija, Pol dodao 17 poena, uz 13 skokova i to je bilo dovoljno. 

Iako je Feniks jurio prednost Denvera čitav meč, poslednja četvrtina je odlučila, dobili su je sa 36:24 i okrenuli utakmicu. Sansi su najbolji gostujući tim lige, imaju skor 30-6.

Kod Denvera Jokić 28 poena, po šest skokova i asistenicja, tri ukradene lopte, promašio je samo jednom, ali i izgubio osam lopti. Nagetse su skupo koštale greške, naime, napravili su ih 16, duplo više nego rival, pa čak ni oko 58% šuta za dva poena i 15 trojki iz 32 pokušaja nisu bili dovoljni, jer lider sve to radi bolje.

Ruki Bouns Hajland igra odlično za Denver, to je svetla tačka poraza, dao je pet trojki, zavšrio sa 23 poena, Aron Gordon je dao 21. 

Kako stoje stvari na tabeli?

Sada je prednost Denvera jedan korak ispred Minesote koja može večeras da ih stigne, ako dobije strašno važan meč sa petoplasiranim Dalasom. Sutra uveče na sreću Nagetsi imaju lakši meč, u Kolorado stiže slaba Oklahoma. 

U centru pažnje ljubitelja košarke danas će biti gostovanje Zvezde u Berlinu protiv Albe, jedan od ključnih mečeva za top 8 fazu. AdmiralBet kao i obično nudi sjajne kvote, ali i najkompletniju ponudu na košarkaške događaje i kada su pojedinačni igrači u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke