Jokić primio trofej, igrao kao zmaj, sledi nemoguća misija!

Autor: Boris Jovanović
subota 12.06.2021.
08:31
Izvor: Sportske.net

Ponavljamo celu sezonu, Jokić i ništa više u Denveru.. Siksersi vratili brejk...

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Prvo je Nikola Jokić primio trofej za MVP igrača lige i to je bilo sve čemu su se navijači radovali. Kada je meč počeo na terenu su bili jedino Sansi. Od početka do kraja su vodili, Denver je povremeno uspevao da se spusti na jednocifrenu razliku. A onda je usledila na startu poslednje četvrtine serija 14:2 Feniksa i odatle nije bilo povratka. 

Sada se Nikola Jokić i njegov tim, prošle godine specijalisti za preokrete suočavaju sa nemogućom misijom, nijedan tim nije okrenuo 0:3 u istoriji, odnosno dobio seriju. 

Gosti su ponovili recept iz prethodnih mečeva, balansirani doprinos petorke, uz sjajne Bukera i Krisa pola koji su kombinovali 55 poena. Ejton je dao 10, uz 15 skokova.

Prvo je Nikola Jokić primio trofej za MVP igrača lige i to je bilo sve čemu su se navijači radovali. Kada je meč počeo na terenu su bili jedino Sansi. Od početka do kraja su vodili, Denver je povremeno uspevao da se spusti na jednocifrenu razliku. A onda je usledila na startu poslednje četvrtine serija 14:2 Feniksa i odatle nije bilo povratka. Sada se Nikola Jokić i njegov tim, prošle godine specijalisti za preokrete suočavaju sa nemogućom misijom, nijedan tim nije okrenuo 0:3 u istoriji, odnosno dobio seriju. Gosti su ponovili recept iz prethodnih mečeva, balansirani doprinos petorke, uz sjajne Bukera i Krisa pola koji su kombinovali 55 poena. Ejton je dao 10, uz 15 skokova. MVP Jokić je igrao sjajno, 32 poena, 20 skokova i 10 asistencija, ali ponovo bez pomoći saigrača, strašan igrač u limitiranom timu. Još jednom je nestao Porter Džunior, samo 15 poena, Aron Gordon je dao samo 4, i ćini se da će ova priča biti brzo gotova, prosto Sansi su mnogo bolji tim, a košarka je timski sport. Filadelfija je našla rešenje za Treja Janga, dominirali su posle poluvremena u Atlanti i preuzeli kontrolu nad serijom. Najbolji tim Istoka je predvodio Embid sa 27 peona, manje nego u prethodna dva meča, ali nije ni bilo potrebe, 48 koševa klupe gostiju bili su previše za Houkse. Jang je ubacio 28 poena, imao 8 asistencija, ali je Simons uspeo da smanji njegov učinak, a Korkmaz je bio tajno oružje Siksersa, ubacio je 11 poena u nizu u prvoj četvrtini, kada se Filadelfija odlepila. Kolins je dodao 23 poena za Atlantu, Bogdanović 19, ali je klupa gostiju dobila meč sa Atlantinim rezervama, 48:32. Možda je to uz dobru odbranu Filija bio ključ, sada favorit vodi sa 2:1, vratili su prednost domaćeg terena. Rezultati: Atlanta - Filadelfija 111:127 (1:2) Denver - Feniks 102:116 (0:3)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke