Jokić pronašao razloge poraza

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.02.2021.
10:08
Izvor: Sportske.net

Nikola smatra da je ekipa imala previše izgubljenih lopti.

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Denver je poražen, ponovo u uzbudljivoj završnici. Imali su veoma dobru situaciju na samom kraju, 4 na 1 u kontri, ali nisu uspeli da realizuju. 

"Ne znam šta da kažem, imali smo otvoren šut za pobedu, nismo uspeli da pogodimo. Ne znam, možda to što smo izgubili je nešto što najviše frustrira sve nas", rekao je Jokić. 

Lako je govoriti šta je trebalo raditi, na kraju, Kampaco je promašio šut. 

"Bila je otvorena situacija, ako pogodiš, svi će slaviti. Gledajući sad... Da, treba ići na polaganje. Ipak, da je Fakundo pogodio, svi bi rekli da je to bio dobar šut. Bio je to ipak dobar šut. Možda je stvarno trebalo ići na polaganje, što da ne, ali nismo i to je to", zaključio je Nikola. 

Zna i razlog poraza, a to definitivno nije poslednji šut. 

"Izgubljene lopte su velika stvar u svemu. Imali smo ih ovog puta 18, to je mnogo. Ne samo te izgubljene lopte, mislim da smo im dozvolili mnogo lakih poena. Problem sa skokom je bio naročito u drugom poluvremenu, posebno u poslednjoj četvrtini, imali su pet ili šest skokova pod našim košem", kaže Jokić.

Sudeći po Jokićevom mišljenju, sledi najbitniji deo sezone. 

"Važno je da napravimo neki momentum. Ovih poslednjih šest mečeva, rekao bih da je to najvažniji deo sezone. Dobili smo jednu, izgubili jednu, na poslednjih šest ili sedam na strani dobili smo samo jednom. Moramo da rešimo taj problem pobeđivanja na strani, jer će ovo što sledi biti najvažniji deo sezone", ističe Jokić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke