Jokić rasturio Vašington, besan napustio parket pre kraja meča!

Autor: Boris Jovanović
utorak 14.12.2021.
07:34
Izvor: Sportske.net

Denver slavio 113:107, bez MVP-ija umalo nisu izgubili!

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić je ponovo bio strašan, 28 poena, 19 skokova i 9 asistencija, Denver je napravio veliku prednost protiv Vašingtona, ali onda je Srbin isključen sredinom poslednje četvrtine zbog rasprave sa sudijama. Kakv tim je iza njega neka posvedoči činjenica da su se pošto je napustio teren gosti spustili na -10. Trojka Koldvela-Poupa dovela ih je na -7, ali bilo je prekasno, pa su Nagetsi sačuvali pobedu u poslednjem minutu. 

Za Melouna ovo je bio 500. meč na klupi, a Jokić nije imao milosti prema nekadašnjeg članu stručnog štava Vesu Anseldu Džunioru koji je šest godina bio pomoćnik u Koloradu, a sada je prvi trener Vizardsa.

 

 Inače kod Denvera Monte Moris 22 poena, Gordon 16, na drugo strani najefikasniji Bertans sa 21, bivši igrač Partizana je pogodio pet trojki. Bredli Bil je brojao do 19, uz 10 asistencija.

Inače što se Jokića tiče mnogi smatraju da je sa pravom nervozan jer od sudija nema zaštitu kakvu bi trebalo da ima MVP, i kakvu imaju drugi igrači koji su osvojili ovu titulu i imaju takav status u NBA. Pre isključenja, Jokič je dobio udarac između nogu u napadu rivala posle čega se razbesneo u narednom napadu.

U svakom slučaju piše pobedu, za tripl-dabl ga nije briga, sledeći meč je sutra, u Kolorado stiže Minesota.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke