Jokić strašan, Denver do pobede u poslednjoj sekundi, Bobi bez promašaja!

Autor: Boris Jovanović
petak 09.12.2022.
08:17
Izvor: Sportske.net

Drama u Portlandu...

AP Photo/Steve Dykes
AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Denver je slavio u Portlandu posle drame. Presudio je Marejev šut, trojka u poslednjoj sekundu. Nagetsi su preživeli 40 poena Demijena Lilarda i stigli do pobede. Gosti iz Kolorada su uspeli da se vrate iz deset poena deficita i dobiju meč, prekinu seriju od tri poraza.

Poslednja akcija je bila za Nikolu Jokića, ali on je imao problem sa loptom, prepustio Mareju odluku. Srbin je bio najbolji igrač svog tima sa 33 poena, 10 skokova i 9 asistencija. Kod Portlanda kako rekosmo Lilard je uz 40 poena, imao 12 asistencija, sasuo je rafal od devet trojki, Nurkić dodao 21 koš i devet skokova. Pogodio je dve trojke, Čonsi Bilaps ga ohrabruje da šutira. Osim odbrane u poslednjem napadu, kod Blejzersa je zakazao Anferni Simons koji je imao loše šutersko veče.

Sledeći meč Denver igra sutra uveče, ugostiće opasnu Jutu.

Keldon Džonson je pogađao od početka protiv Hjustona, oba tima su očajna, ali su Sparsi slavili u derbiju Teksasa i prekinuli crnu seriju od 11 poraza. Džonson je ubacio 32 poena, pogodio je prvih devet šuteva, Trae Džons je sa 26 poena imao veče karijere. Najmlađi tim lige, San Antonio bio je bez startera, Peltla, Devina Vasela i Džeremija Sohana. Kod Roketsa Džabari Smit Džunior 23 poena, igrao je Bobi Marjanović, šest poena bez promašaja, za četiri i po minuta na parketu bivšeg kluba.

Majami je tukao Kliperse, Batler je ubacio poslednjih osam poena u meču, Hitu je očajnički bila potrebna pobeda. Sada su na 12-14 deseti na Istoku, ali samo dve pobede manje od četvrtoplasiranog Bruklina. Moraće tim sa Floride da pobeđuje u seriji, Adebajo je ubacio 31 poen, Batler dodao 26, na drugoj strani 29 koševa Pola Džordža, osam skokova i sedam asistencija nisu bili dovoljni, gosti bez Kavaja Leonarda. Ovo je njihov drugi poraz na Floridi za dva dana, prethodne večeri su izgubili u Orlandu posle produžetka. 

Nikola Jović nije ulazio u igru kod Majamija.

Rezultati:

Majami - LA Klipers 115:110
San Antonio - Hjuston 118:109
Portland - Denver 120:121

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke