Jokić se već individualno sprema u "Areni"

Autor: Filip Rodic
petak 21.06.2024.
13:29
Izvor: Sportske.net

Maksimalno ozbiljno.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Okupljanje reprezentacije Srbije je zakazano za 24. jun. Igrači se polako nalaze, završavaju period odmora i ulaze u igračku formu, koliko da vrate osećaj u rukama.

Trenutno traju individualni treninzi u "Beogradskoj areni" o čemu je govorio i mladi košarkaš Aleksej Pokuševski prilikom gostovanja na RTS-u. Tokom intervjua je voditeljka navela informaciju da, kako se saznaje preko insajdera, i Nikola Jokić prisustvuje treninzima u "Beogradskoj areni".

Period odmora i druženja u Somboru je očigledno gotov i sledi ozbiljan pristup pripremama za Olimpijske igre.

Pokuševski je na gostovanju u Jutarnjem programu RTS-a govorio o svom toku priprema i odmora.

"Imao sam dve nedelje do 20 dana odmora bez kontakta sa košarkom, zatim je usledila teretana i provedeno vreme u Americi kako bih upoznao novog trenera Šarlota", kaže igrač Hornetsa, prokomentarisavši potom kako se oseća kad vidi sebe na širem spisku reprezentacije.

"Mnogo mi znači. Veliki broj sportista želi da igra za svoju reprezentaciju. Presrećan sam i jedva čekam da sve ovo krene", kaže Pokuševski.

"Bilo je lakših povreda koje su sprečile moj dolazak u reprezentaciju, a pre toga sitaucije sa mojim bivšim klubom Oklahomom, koji mi nije dopuštao da igram za reprezentaciju, u dogovoru sa mnom. Mislim da je sad zaista momenat u kom mogu da pomognem reprezentaciji. Sad je pravo vreme", istakao je Pokuševski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke