Jokićev klub debituje u AdmiralBet KLS, stigao kvartet Amerikanaca!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.09.2023.
21:55
Izvor: Sportske.net

Sa kakvim timom debitant ulazi u novu sezonu?

Screenshot/YouTube/Košarkaška liga Srbije
Screenshot/YouTube/Košarkaška liga Srbije

Povezane vesti

Utakmicom Čačak 94 - Zlatibor startovaće nova sezona u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. Taj meč je na programu u petak od 17.30h, a u ostalim mečevima prvog kola sastaće se: Džoker - Sloga, Sloboda - Novi Pazar, Radnički - Tamiš, OKK Beograd - Dinamik, Zdravlje - Metalac, Mladost - Vršac, i Vojvodina - Spartak.

Najveću pažnju javnosti izaziva KK Džoker iz Sombora, na čijem se čelu nalazi Branislav Jokić, otac najboljeg košarkaša NBA lige Nikole Jokića.

Taj klub će debitovati u ovom rangu takmičenja utakmicom protiv Sloge, a meč je zakazan za subotu od 19 časova u Somboru.

Kako izgleda sastav Džokera?

Iz prošle sezone u ekipi su ostali: Zoran Krstanović, Aleksa Brbaklić, Ognjen Vukas, Marko Brekić i Nemanja Katušić. Ekipu su pojačala četvorica Amerikanaca: Nađi Braun-Henderson, Hanter Strejt, Zakari Simons, Brajant Tomas, kao i Lazar Lugić, Aleksa Jugović i Boris Bodrožić. Iz juniorskog pogona priključeni su: Luka Marković, Veljko Kovačević, Aleksa Stanojević i Uroš Višnić, a u prilogu pogledajte kakva su očekivanja trenera Nebojše Vagića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke