Jokićev otac otkrio TRI razloga zbog kojih je Nikola odustao od reprezentacije ovog leta!

Autor: Nemanja Janošev
petak 25.06.2021.
21:12
Izvor: Sportske.net

Sada je sve mnogo jasnije.

AP Photo/Chris Carlson
AP Photo/Chris Carlson

Povezane vesti

Otac Nikole Jokića, Branislav, gostujući na televiziji "K1" otkrio je razloge zbog kojih njegov sin ovog leta neće biti deo reprezentacije Srbije.

Javnost se jeste nadala da će Nikola obući dres "orlova" ovog leta, ali najbolji košarkaš NBA lige odlučio je da predahne. Opravdano. Naporna godina je iza njega, igrao je svaki meč i telo zahteva odmor. Usput, pojavila se informacija da će postati otac, što je potvrdio i budući deda.

Branislav Jokić je otkrio tačne razloge koje su navele Nikolu da otkaže svoj nastup za reprezentaciju Srbije.

"Ima tri-četiri stvari koje su uticale na njegovu odluku. Klub njemu ne može da zabrani da igra za reprezentaciju, ali isto kaže ako ikako možeš mesec dana da ne uzimaš loptu u ruke, nemoj da ideš u salu, mesec dana se metntalno i fizički oporavi. On bi već sa morao da bude na pripremama i ne bi ispoštovao jedan deo", rekao je Branislav Jokić gostujući na televiziji "K1".

"Drugi deo je mentalno stanje, gde je on meni rekao: 'Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu'. Kada u glavi nisi spreman, teško ćeš nešto da pružiš na terenu!".

Kako je i bilo poznato, Nikola će postati otac i želi da sve pripreme sa suprugom proteknu bez poteškoća.

"Treća velika stvar, najlepša, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne sme da leti avionom kasnije, znači moraju da idu ranije.... To su sve te stvari. Neka to razume kako hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo! Uvek ima normalnih ljudi i onih kojima sve smeta u državi", naveo je Branislav Jokić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Dusan Nemanjic
Saturday, 26.06.2021
21:31

Svako normalan će poštovati njegovu odluku ali tako i on i svi treba da poštuju naš osećaj da smo "izdani" odtavljeni na cedilu od strane naših"prvaka","heroja"... Sportisti su vitezovi modernog vremena.I koliko god nam je drago što nas lepo predstavlja u svetu sasvim je normalno da očekujemo da će naši "prvaci" da budu tu kada nam treba. Njegove reči o srpkom nasledju još više boli kada vidimo da se na prvom testu to pokazalo kao...a tamo neki Dončić trči da igra za Sloveniju a Durant i drugari za USA.