Jokićev savršen uvod u novu sezonu, Denver pobedio šampiona!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.10.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

Odlična partija našeg asa.

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Predsezona u NBA ligi se već privodi kraju, a Denver Nagetsi su u svojoj poslednjoj pripremnoj utakmici savladali aktuelnog šampiona, Golden Stejt Voriorse, i to kao gosti.

Denver je ovaj meč dobio sa 119:112, a naš reprezentativni centar Nikola Jokić je ''namestio ruku'' i pogodio svih sedam šuteva iz igre, da bi se na kraju zaustavio na 21 postignutom poenu.

Posle prvog poluvremena koje je pripalo Voriorsima, presudna je bila fantastična treća deonica Denver Nagetsa koji su taj deo igre dobili sa čak 42:20 i u poslednju deonicu ušli vođstvom od 14 poena razlike - 98:84. Jokić i drugovi su do kraja meča bez većih problema održali rezultatsku prednost i došli do pobede kojom su najavili novu sezonu. Počeće je protiv Jute u gostima, 20. oktobra od tri časa po našem vremenu, a Nagetsi su na svom Tviter nalogu našli originalan način da najave tu utakmicu, sada već čuvenim snimkom iz Sombora.

AdmiralBet je već pripremio ponudu za ovaj meč, Denver je favorit, a ako ste baš ubeđeni u njihov trijumf, onda vam je verovatno primamljiv i prelaz ''iz dvojke u dvojku'', za šta je kvota 1.62.

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke