Jokićeva noć za istoriju, sada je i zvanično najbolji!

Autor: Boris Jovanović
petak 04.11.2022.
07:35
Izvor: Sportske.net

Niko više nije na putu najboljem igraču sveta!

AP Photo/Rick Bowmer
AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Kao od šale, Nikola Jokić je noćas protiv Oklahome napravio tripl-dabl, Aron Gordon dodao 27 poena, pa je Denver opravdao očekivanja. Jokić je uz 15 poena, imao 13 skokova i 13 asistencija, njegov treći tripl-dabl u sezoni. Sada je na 79 u karijeri, pretekao je Čembrlena kao centa u istoriji sa najviše tripl-dabl učinaka.

Džamal Marej je postigao 24 poena, odmor je prijao ekipi iz Kolorada koja je za vikend izgubila od Lejkersa. Vodili su sa 19 razlike, na kraju morali da se bore za pobedu, jer se Džildžes Aleksander nije dao. Lider Tandera je ubacio 37 koševa uz strašan šut, domaćin je bio dovar u reketu, ali su loše šutirali spolja. Pokuševski starter, šest poena, 7 skokova.

U drugom meču večeri novi poraz Golden Stejta. Muke šampiona se nastavljaju, pali su protiv Orlanda. Ovo je njihov četvrti poraz u nizu, Medžik se vratio sa -16 i dobio meč. Stef Kari je imao 39 poena, 9 asistencija, nije vredelo, svih pet mečeva na strani Golden Stejt je izgubio. Na drugoj strani, Džajlen Sags je bio igrač odluke, devet od 26 poena dao je u poslednja dva minuta. Stiv Ker je bio ljut i na sudije, 46 bacanja za Orlando, samo 15 za njegov tim.

Rezultati:

Orlando - Golden Stejt 130:129
Oklahoma - Denver 110:122

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke