Još reakcija na Danilovićev odlazak - Francuzima je veoma žao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.08.2015.
17:19
Izvor: Sportske.net

Posle današnje odluke Predraga Danilovića da se povuče sa mesta predsednika Partizana, i dalje stižu reakcije od strane nekadašnjih, ali i doskorašnjih igrača crno-belih.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije danas, epilog dugoočekivane Skupštine Košarkaškog kluba Partizan jeste odlazak dugogodišnjeg predsednika kluba i našeg proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića.

Ova vest je danas i u košarkaškoj Evropi privukla veliku pažnju, ne samo u Srbiji, a ubrzo pošto je Danilović potvrdio da se povlači, usledile su i reakcije bivših košarkaša Partizana, članova prošlogodišnje šampionske generacije crno-belih.

OVDE
ste već mogli da vidite reakciju kapitena tog tima Partizana Žofrija Lovernja, a ubrzo su se oglasili i njegovi zemljaci i bivši saigrači Leo Vesterman i Boris Dalo, koji je nedavno takođe otišao iz Partizana.

Ipak, oni svojim odlaskom nisu rekli zbogom Partizanu, već i dalje pomno prate sve šta se dešava u klubu i pružaju podršku crno-belima da ponovo stanu na noge.

A ovako su danas Boris i Leo reagovali na Danilovićev odlazak. Vestermana je posebno dirnula Danilovićeva izjava da je Partizan njegov život...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Monday, 24.08.2015
20:26

људи имате ли ви још неког бившег играча/навијача осим ове тројице,разумем да ће вечно бити захвални клубу (држави) који их је плаћао више него што вреде али мора им неко објаснити да је клуб у проблему управо због таквих ситуација,разбацивали се новцем кога нису зарадили

avatar
Вук Милош Мими Петровић
Monday, 24.08.2015
17:57

Dokaz zasto ce Partizan uvek biti veliki

avatar
The Real Man
Monday, 24.08.2015
17:33

Ovo ne mozete da kupite nikad, ali nikad!!