Još više novca ušlo u Panatinaikos, Ataman već zove navijače na F4!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2023.
22:15
Izvor: Sportske.net

Sad mu je još lakše da ostvari postavljene ciljeve.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

U Panatinaikosu su rešeni da ove sezone vrate svoj klub na sam evropski vrh, a pogotovo su motivisani da to učine posle očajne prethodne sezone u Evroligi.

Posle izvanredno odrađenog prelaznog roka, Panatinaikos je od danas finansijski još jači, s obzirom da je promovisao novog sponzora i dodao njegovo ime uz ime kluba.

Na ovu informaciju je danas sa velikim zadovoljstvom reagovao trener Panatinaikosa Ergin Ataman, koji je sada toliko veliki optimista, da već u prvom delu sezone najavljuje plasman na fajnal-for i poziva navijače da na vreme rezervišu karte.

"Cela Evropa priča o atmosferi u areni Panatinaikosa i o tome kako je dominirala Evroligom. Čestitam našem administrativnom osoblju na ovoj sjajnoj saradnji.

Pokušavaju da nam daju sve da izgradimo odličan tim. Partnerstva sa velikim kompanijama su veoma važna. Oni razumeju vrednost Panatinaikosa i otvaraju put drugim kompanijama da dođu'', rekao je Ataman i dodao:

''Neka naši navijači rezervišu karte za sledeće utakmice, za plej-of, a možda i fajnal-for Evrolige. Borićemo se za titulu Evrolige'', poručio je Ataman.

Panatinaikos će svoju prvu utakmicu Evrolige pod novim imenom igrati u četvrtak protiv Valensije u OAKA Areni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke