Jovanović: "Daćemo sve od sebe da godinu završimo pobedom"

Autor: Beta Beta
petak 29.12.2017.
20:34
Izvor: Beta

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao je danas da je njegova ekipa imala manjih zdravstvenih problema tokom nedelje, ali da ne traži izgovore i da će dati sve od sebe da godinu završi pobedom protiv Partizana.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

"Naš sledeći protivnik dolazi u Železnik posle dva teška poraza. Očekujem njihovu reakciju i igru sa puno energije i kontakata. Mi, s druge strane, posle značajne pobede u poslednjem kolu moramo da nastavimo sa odgovornom i čvrstom igrom u odbrani jer je to jedini put za ovu mladu ekipu", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a dočekuju sutra Partizan u utakmici 14. kola ABA lige.

Oba tima imaju po šest pobeda i sedam poraza.

"Imali smo manjih zdravstvenih problema tokom nedelje što nam je otežalo pripremu utakmice. Medjutim, ne tražimo izgovore, daćemo sve od sebe da budemo zadovoljni posle poslednje utakmice ove kalendarske godine", rekao je Jovanović.

Košarkaš FMP-a Aleksa Radanov naveo je da očekuje uzbudljiv meč i pobedu svoje ekipe.

"Očekuje nas vrlo važna utakmica u kojoj možemo da potvrdimo brejk iz Skoplja i nastavimo seriju pobeda i polako podižemo nivo igre, sa druge strane ekipa Partizana se nalazi u krizi i pokušaće da prekine niz poraza. Sigurno nas očekuje uzbudljiv meč do samog kraja i nadam se pobedi svoje ekipe", rekao je Radanov.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u Železniku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke