Jovanović ljut na svoje igrače

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.02.2022.
23:35
Izvor: Beta

Podbacili ''u svim elementima''.

Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da je njegova ekipa u večerašnjem porazu od Studentskog centra u ABA ligi podbacila u svim elementima.

"Čestitam ekipi Studentskog centra na odličnoj utakmici i zasluženoj pobedi. Moram malo da branim moj tim, ipak smo mladi i igrali smo jako blizu tu utakmicu protiv Zvezde. Znao sam da neće biti na zadovoljavajućem nivou, ali nisam znao i nadao sam se da nećemo biti na ovom", rekao je Jovanović posle utakmice.

U zaostaloj utakmici 14. kola ABA lige koja je odigrana u Podgorici, Mega je izgubio od Studentskog centra sa 83:62.

"Kriterijum koji je uspostavio Studentski centar u kontaktu, trčanju, skoku je bio na njihovoj strani od prvog minuta pa do kraja utakmice. Na to se nadovezao i sjajan procenat šuta za tri poena, pa razlika možda i nije velika", rekao je Jovanović.

"Rekao bih da smo podbacili u svim elementima, delimično opravdanje u prethodnoj odigranoj utakmici, ali ne bih o tome", dodao je on.

Jovanović je istakao da je ljut na svoje igrače.

"Nisam zadovoljan kako su igrali, mnogo se ulaže u njih i rada i truda, ne samo mene već i celog kluba, i normalno je da ne smemo ovako da izgledamo, ali mladi smo i neiskusni, vreme je pred nama i sigurno je ćemo u narednom periodu pokušati da ga iskoristimo da izgledamo bolje", rekao je on.

Košarkaši Mege će ostati u Podgorici pošto će u narednom kolu regionalne lige igrati protiv Budućnosti.

"Preostaju nam dva dana, ušli smo u jako težak raspored koji bi i za daleko iskusnije ekipe bio težak, a ne za nas. Za dva dana igramo protiv Budućnosti, pokušaćemo da izanaliziramo ovo i da oporavimo tim", zaključio je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke