Jovanović nakon -33 protiv Zvezde: "Ovo je još i sjajno"!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 05.02.2023.
21:08
Izvor: Sportske.net

Trener Igokee se danas vratio u "Pionir".

Dusan Milenkovic/Starsport.rs
Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Košarkaši Igokee ubedljivo su poraženi večeras od Crvene zvezde u "Pioniru". Meč 18. kola AdmiralBet ABA lige aktuelni šampion rešio je u svoju korist rezultatom 104:71, a utakmicu je obeležio trener gostiju Vladimir Jovanović koji je sezonu počeo na klupi crveno-belih.

Nakon utakmice Jovanović je izjavio da je rezultat bio još i dobar za njegovu ekipu.

"Zvezda je imala fenomelno šutersko veče, 19 trojki,12 u prvom poluvremnu. Većina tih trojki je došla iz naše mekane igre pozadi. Uz takav procenat šuta ovo je još i sjajan rezultat za nas. Do kraja imamo težak raspored, ali verujem da kada dođe da jedna pobeda da će mnoge stavri da se rpomene. Zvezdi želim sve najbolje", rekao je Jovanović.

Jovanović nije bio zadovoljan pristupom svojih igrača na startu utakmice.

"Čestiam Zvezdi na zasluženoj pobedi i sjajnoj igri. Mi smo u seriji loših rezultata i to definitivno utiče na ekišpu i njeno samopouzdanje. Počeli smo utakmicue mlako, nismo verovali da možemo da pobedim Crvenu zvezdu na njenom parketu. To se videlo od prvog trenutka i to zameram", izjavio je trener Igokee.

Na kraju konferencije za medije Jovanović je poželeo sve najbolje svom bivšem klubu.

"Meni je uvek lepo da sam u Pioniru. Hvala navijačima i želim Zvezdi svu sreću i da ostvari sve svoje ambicije u nastavku prvenstva. Napravili su niz pobeda posle mog odlaska i čestitam, to je nešto što je bilo potrebno klubu", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke