Jovanović nezadovoljan, Mega ne funkcioniše kao tim!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 08.05.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

Sloboda im otkrila sve slabosti.

Dragana StjepanovicStarsportphoto ©
Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Mege Vlada Jovanović sasvim logično nije bio zadovoljan izdanjem svojim izabranika u tesnoj pobedi protiv užičke Slobode 79:78 u prvoj utakmici četvrtfinalne serije AdmiralBet KLS lige Srbije.

Nešto duža pauza uticala je na Jovanovićeve izabranike da pruže partiju kakvu objektivno mogu, a da će put do stabilizacije dug, potvrdile su i reči bivšeg trenera Partizana posle meča.

"Dobro smo otvorili meč, ali svaka izmena je predstavljala problem, jer tim koji sada vodim sastavljen praktično iz dva dela, od momaka koje sam vodio tokom čitave sezone i četiri, pet igrača koje smo dodali iz OKK Beograda. Pokazali smo da još ne funkcionišemo kao tim, što i nije bilo za očekivati s obzirom da smo na okupu samo sedam dana", rekao je trener Mege.

Dodao je da je njegov tim organizaciono podbacio.

"Ne mislim da nas je njihova zonska odbrana poremetila, već smo organizaciono ispali iz igre. Nismo dovoljno sarađivali i normalno je da je zbog toga utakmica ušla u egal. Treba reći da je to i zasluga Slobode, koja je odličan tim i sjajno je vođena od strane mog kolege Olivera Popovića. Iskreno, očekivao sam ovakvu utakmicu, a nadam se da ćemo vremenom mi početi bolje da funkcionišemo, da će momci bolje sarađivati i da ćemo u nastavku takmičenja izgledati bolje", naveo je Jovanović.

Četvrfinalna serija plej-ofa se igra na dve pobede, a druga utakmica je na programu već u ponedeljak 9. maja od 19 časova u Užicu. Eventualna treća utakmica će se igrati u sredu 11. maja u hali Mega Factory.

Osim Mege, pobede su u subotu ostvarili Borac iz Čačka, Vojvodine i Mladosti iz Zemuna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke