Jovanović otkrio sve Zvezdine kadrovske probleme, nije Mitrović jedini!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.10.2022.
23:00
Izvor: Sportske.net

I pored svega, crveno-beli su večeras uspeli da ostvare veoma važnu pobedu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je prvi put od početka sezone ostvarila trijumf u Evroligi, i to pred svojim navijačima protiv Bajerna rezultatom 78:72.

Crveno-beli su večeras bili jači za oporavljenog Nemanju Nedovića. On još uvek ne može da bude u željenoj formi, ali je pobedi nad Bajernom značajno doprineo, postigavši 11 poena.

Međutim, posle samo četiri minuta na terenu, na povredu se požalio Luka Mitrović koji se do kraja meča nije ni vraćao u igru, pa je treneru Vladimiru Jovanoviću posle meča bilo postavljeno pitanje o kakvoj se povredi radi i koliko je ozbiljna.

''Luka je otišao odmah na snimanje, znaćemo noćas ili sutra kakva je povreda u pitanju. Nije mogao da nastavi utakmicu. Sve je to uticalo na izgled igre i tima. Tada smo pali sa energijom, ali sa fenomenalnom podrškom navijača uz energiju momaka smo izneli to do kraja. Znam da nije bilo sjajno, ima prostora za napredak, to mene kao trenera raduje'', izjavio je Jovanović.

Ali, nije tio jedini kadrovski problem u Zvezdi. Jovanović je otkrio da je Bentil večeras igrao ''na sopstvenu odgovornost'', da je i Vildoza imao određenih problema, kao i Marković, a tek se očekuje povratak Ilića i Kuzmića.

''Moram da kažem, Ben Bentil nije odradio nijedan trening tri dana, dobijao je infuziju i igrao na svoju odgovornost. Vildoza je igrao sa povredom. Pefi Marković ima ogroman problem i za 21 minut je strašno patio fizički da pomogne timu. Nedović je imao jedan ili dva treninga. To su sve činjenice.

Čestitam momcima na sjajnoj energiji. Ostali smo bez Mitrovića u četvrtom minutu utakmice, ostali smo sa par igrača, a ušli smo sa problemima sa faulovima'', objasnio je Jovanović i otkrio da je zbog svih pomenitih problema Nedović večeras igrao duže nego što je planirano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke