Jovanović: "Trebaće nam vreme da sve ponovo složimo, rezultat više nego realan"

Autor: Sportske Net
subota 30.12.2023.
22:56
Izvor: Sportske.net

Zvezda je ubedljivo slavila u Beogradu protiv Igokee.

Dusan Milenkovic/Starsport.rs
Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Igokee Vladimir Jovanović istakao je posle poraza od Crvene zvezde da je promena u sastavu njegovog tima uticala na današnji rezultat. 

"Više nego zaslužena pobeda Crvene zvezde. Mi smo imali određene promene u rosteru i trebaće nam vreme da posložimo sve ponovo kako smo zamislili. Bilo nam je teško da igramo praktično sa jednim visokim igračem protiv Crvene zvezde. Posebno se to videlo u prvoj i poslednjohj četvrtini gde smo dali samo četiri poena, nismo mogli da nađemo rešenja. Na sve to nismo imali ni šutersko veče i ovaj rezultat je više nego realan", rekao je Jovanović, pa se osvrnuo na planove za dalje. 

"Mi se okrećemo našim daljim planovima i ambicijama. Pokušaćemo do kraja prvenstva u ovako promenjenom sastavu i sa mladim igračima da budemo sve bolji, i bolji. Nisu kao na početku takmičenja, jer videli ste da smo promenili poprilično roster. Fale tu četiri igrača, a još je povređen Nikola Marić. Pokušaćemo sa ovim timom da sikombinujemo i podelimo uloge, da mlađi ighrači dobiju priliku da se pokažu na najvišoj sceni i da iz utakmice u utakmicu pobedimo što više do kraja", zaključio je trener Igokee.

Igokea je bna deobi četvrte pozicije sa ekipom Budućnosti. I jedni i drugi imaju po devet pobeda i pet poraza. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke