Jović debitovao za PAO, snažna poruka posle meča!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 29.01.2022.
09:03
Izvor: Sportske.net

Postigao je šest poena u pobedi nad Baskonijom.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Srpski košarkaš Stefan Jović debitovao je za Panatinaikos u evroligaškoj pobedi protiv Baskonije 75:63 i vratio se na teren posle šest meseci od nezgodne povrede tokom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde doprineo je pobedi atinskog velikana postigavši šest poena (2/2 za tri) uz po tri skoka i asistencije.

Nakon meča poručio je da je mnogo lep osećaj što se nakon pola godine vratio na teren.

"Mnogo je lepo što sam se vratio, šest meseci bez košarke je puno. Nije lako, ali osećam se dobro i to je važno. Povrede su iza mene. Srećan sam što sam ovde i kako je utakmica prošla. Ovde sam da radim svoj posao i želim da pomognem svojim suigračima. Dobro znam šta trener želi. Moram da razmišljam i o celoj organizaciji i o tome šta mom timu treba na parketu. To je ono što moram da učinim", rekao je Jović.

Pohvalio je reprezentativnog saigrača Nemanju Nedovića, koji mu pomaže u adaptaciji na novi klub, a istakao je zahvalnost za PAO što ga je odabrao nakon višemesečne pauze.

"Kad usred sezone odeš u novu ekipu, sve ti je novo i potreban ti je neko ko će ti pomoći. Tako da sam vrlo srećan što je Nedović pored mene. Želim da dam sve za ovaj tim, koji me potpisao posle šestomesečne pauze. Razgovarali smo i prošle godine. Sada sam ovde i želim sve od sebe da dam", rekao je Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke