Jović: "Ludo je to, ili sam starter ili ne igram, sve mi se sviđa"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.02.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Jović očekuje da dobija i dalje šansu.

AP Photo/Matt Rourke
AP Photo/Matt Rourke

Povezane vesti

Srpski košarkaš u Majamiju Nikola Jović sve više dobija priliku da igra kako se sezona bliži odlučujućim mečevima, a u razgovoru za američke medije istakao je da svi vide napredak u njegovoj igri. 

"Ludo je to, što ili sam starter ili ne igram uopšte. Sve mi se sviđa. Moram da učim i moram da budem spreman kada mi se ukaže prilika. Naporno radim kao i uvek. Verujem da svi vide napredak. Hoću da igram. Igranje je najvažnije, ali osećam da će sve uspeti sve dok oni veruju u mene i ja verujem u njih", rekao je Nikola Jović. 

Ne zaboravimo, Nikola ima samo 20 godina i vreme definitivno radi za njega. 

"Mnogo radim, posebno poslednjih mesec dana, poslednja dva ili tri meseca. Pre svakog šuterskog, pre svakog običnog treninga, ja sam u sali i vežbam. Ne postoji dan odmora za mene. Kada ostali imaju dan pauze, ja treniram. Posle utakmice odlazim na pomoćni teren i odradim šuterski trening. Uvek želim da primenim nešto na treningu. Moj posao je da se poboljšam i pokažem svima da mogu da igram", rekao je Nikola Jović. 

Na utakmicama na kojima je dobijao priliku, Jović je igrao u proseku 16.5 minuta i u proseku ove sezone beleži 6 poena po meču. 

"Načio sam da sam osetno bolji nego što sam bio. Naučio sam da mogu da igram ovde i da sam spreman da igram", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak