Jovićeve pošalice posle suspenzije: "Nek Batler plati kaznu"

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 26.02.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Nadovezao se na starijeg saigrača.

2023 Starsport.rs ©
2023 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović se oglasio posle suspenzije NBA lige, odgovorivši na šalu svog saigrača Džimija Batlera.

Jović je suspendovan na jednu utakmicu neigranja zbog napuštanja klupe prilikom tuče na meču Majamija i Nju Orleansa. Srpski reprezentativac nije udario nijednog igrača, ali je svakako bio zapažen po nasrtajima.

Sem Jovića su u redovima Majamija kažnjeni i prva zvezda tog tima Džimi Batler i Tomas Brajant, kako suspenzijama, tako i novčanim kaznama. Na drugoj strani su suspendivani glavni pokretač incidenta Nadži Maršal i Hoze Alvarado. Osim utakmica suspenzije, igrači će platiti i novčane kazne: Batler 260.000 dolara, a ostala četvorica 115.000 dolara ukupno.

Tuča je nastala posle jakog faula veterana Hita Kevina Lava nad zvezdom Pelikansa Zajonom Vilijamsonom. Krilni centar domaćih je završio na podu, a Maršal je dotrčao ka Lavu u nameri da zaštiti svog saigrača. Tu se umešao i Batler, pa je od njihovog koškanja krenuo metež. S obzirom da se zna da su Batler i Jović kao mentor i učenik, srpski igrač je bio spreman da brani Džimija. Tako se došlo do suspenzija i kazni.

Batler se našalio na svom Instagramu objavom na kojoj su fotošopirane Jovićeva i njegova glava na posteru za film "Loši momci" uz opis: "Nikola Jović je kriv". Zanimljivo, za lokaciju objave postavljen je zatvor u Majamiju.

Na to je Nikola odgovorio deljenjem te objave na svom Instagram "storiju" sa komentarom: "Bolje bi mu bilo da mi on plati".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke