Jusup posle poraza od Zvezde: "Da imamo širi roster..."

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 27.10.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Propustio je Zadar veliku priliku.

ABA League/Zvonko Kucelin
ABA League/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup rekao je da je njegova ekipa protiv Crvene zvezde pružila svoj maksimum i da im je za pobede u duelima poput jučerašnjeg potreban širi roster.

Zadar je igrao impresivno u prvih 10 minuta, vodili su sa 19 poena razlike, ali to je potom pretvoreno u pepeo i Crvena zvezda je slavila u šestom kolu AdmiralBet ABA lige u "Krešinom domu".

"Stvarno smo izuzetno kvalitetno otvorili utakmicu, bili smo raspoloženi, dobro smo šutirali, bili smo brzi, ali poremetili su nas malo ti faulovi Mihailovića i Gegića koji su dobili po tri penala relativno brzo i čim smo ušli u nekakve rotacije upali smo u probleme. Za igrati na ovakvom nivou potreban nam je malo širi roster na određenom kvalitetu da bismo to mogli izdržati do kraja. Mislim da smo mi ove dve utakmice, ovu i s Partizanom, odigrali na našem maksimumu u ovom trenutku, pogotovo jer nema ni Kalajžića koji ima virus. 

Možda bi još jedan igrač danas, kad su nas digli visoko od koša, koji bi probijao dobro došao. Nama je svaka sledeća utakmica jako važna i očekuje nas borba, to smo znali od samog početka. Zahvaljujem publici koja nas je nosila na svim ovim utakmicama, bez njihove potpore puno nam je manja šansa da uspemo", rekao je Jusup.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke