Kaboklo ne može nigde! Kako će Partizan izgledati sledeće sezone i da li će igrati u Evroligi?

Autor: Darko Mitrović
petak 07.06.2024.
22:06
Izvor: Sportske.net

Da li je večeras rešena dilema oko brazilskog centra.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završni deo večerašnjeg podkasta ''Telcast'' obeležila su pitanja navijača upućena predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću.

Najpre, kako vidi Partizan sledeće sezone?

''Vidim ga takmičarski mnogo boljeg. Moramo mnogo bolje da uradimo prelazni rok, a razgovaramo sa ozbiljnim igračima. To je ono što je jako važno. Pokušaćemo da vratimo neke bivše igrače Partizana, koji igraju u Evropi, ali i na nekim drugim košarkaškim tržištima. Da pokušamo da napravimo bolju ekipu, da takmičarski mnogo bolje izgleda.

Ono što znam, da će navijači shvatiti zašto ova sezona nije bila dobra sa sportske strane. Svi su dali sve od sebe, ali prosto je sezona bila neuspešna i neću nikakav alibi da pravim. Najvažnije je da Partizan sledeće sezone igra u Evroligi, u šta čvrsto verujem. Moj cilj je bio kad sam se vratio u Partizan da klub finansijski stabilizujem kako bi konstantno igrao u Evroligi. 

Mi ćemo, ako Bog da, treću godinu zaredom igrati u Evroligi. Mislim i da EL sa Partizanom kao najgledanijim klubom u Evropi, dosta zarađuje na marketingu, imala je 400 miliona pregleda preko raznih stredstava informisanja'', objašnjava Mijailović.

''Slučaj Kaboklo'' je obeležio finiš sezone. Vraća li se Brazilac u Partizan, dok se spekuliše o njegovom potencijalnom prelasku u Zvezdu.

''Platiće kaznu za to što je neozbiljan i postupio je totalno pogrešno, nesportski prema ekipi. Sve mu je plaćeno, ne duguje mu se ništa, prekršio je ugovor i platiće cenu za takvo ponašanje. On ima ugovor i za sledeću sezonu i ostaće u Partizanu'', poručio je predsednik Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke