Kaboklo opet o Veneciji, otkrio i za koji klub bi zaigrao u Evroligi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.10.2023.
22:00
Izvor: Sportske.net

Neće igrati za Veneciju, to je sigurno.

Twitter - Ratiopharm Ulm
Twitter - Ratiopharm Ulm

Povezane vesti

Iako je zvanično potpisao ugovor sa Venecijom, Bruno Kaboklo nije u tom klubu. Umesto toga, nakon Mundobasketa je otišao u Makabi Rananu, gde je igrao mečeve u predsezoni. 

Bila je to kasna odluka. Promenio sam agente i mnogo stvari se promenilo kod mene. Otvorila se prilika i ja sam pomislio da je to dobra šansa. Sada sam ovde i uživam u tome", rekao je on. 

Šta se tačno dešavalo sa Venecijom?

"Želeo sam da idem tamo, moj prethodni agent je potpisao ugovor još u ranoj fazi, ali sam mislio da mogu da odem u jači klub. Nemam ništa protiv Venecije, ali je u pitanju moja karijera. Možda se nekima ne sviđa, ali ovo je moja karijera", rekao je Kaboklo. 

Dakle, izvesno je da neće igrati u tom klubu, a sa druge strane, rekao je ad bi voleo da zaigra u Makabiju iz Tel Aviva. 

"Makabi Tel Aviv je veliki tim, ali nikada nisam dobio ponudu od njih. Ako dobijem ponudu, voleo bih da igram tamo. Evroliga je veliko takmičenje i ako završim u Makabiju, biću spreman, daću najbolje od sebe", rekao je on. 

Inače, sa Rananom će igrati tri meča protiv NBA timova, protiv Netsa, Kavsa i Timbervulvsa, a zajedno sa njim će i Dvejn Bejkon biti član Ranane u tim mečevima. 

Što se tiče Kabokla, on nema ugovor sa Rananom, videćemo kakva je njegova sudbina i verovatno će se sve završiti raskidom ugovora sa Venecijom nakon čega bi mogao da zaigra za neki klub u EL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke