Kaboklo preksinoć veličao Željka: ''Zahvalan sam mu, mnogo me je naučio...''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.06.2024.
17:23
Izvor: Sportske.net

A onda - otišao bez pozdrava.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Šokantna vest stigla je iz Partizana pred početak finalne serije plej-ofa AdmiralBet Superlige Srbije protiv Crvene zvezde.

Preneli smo tokom popodneva, centar crno-belih Bruno Kaboklo je iznenada napustio klub i otputovao u Orlando, pravdajući to obavezama koje ima u reprezentaciji Brazila, saopštili su crno-beli.

Iz Partizana su naglasili da nikakvih dugovanja nije bilo prema ovom igraču i da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak.

Posle svega toga, zanimljivo je prisetiti se izjave koju je Kaboklo dao za klupski ZouTube kanal po završetku majstorice polufinala plej-ofa protiv Mege, kada je Partizan ubedljivo trijumfovao (96:68), a brazilski centar bio među najefikasnijim igračima, sa 16 postignutih poena.

''Imali smo dobru realizaciju tokom celog meča. Bili smo fokusirani, nismo uzimali ishitrene šuteve na početku. Kasnije je Mega imala svoje serije, ali mi smo zaigrali čvršće, zadržali prednost i završili utakmicu na najbolji način.

Nastavljam da učim.Željko je neverovatan trener. Naučio me je puno toga. Zahvalan sam što imam priliku da budem njegov igrač i da naučim tako mnogo o košarci'', rekao je Kaboklo, a tu njegovu izjavu možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke