Kad bi sutra počela nova sezona, kako bi izgledale najjače petorke Zvezde i Partizana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.07.2022.
22:31
Izvor: Sportske.net

Pojačanja uveliko pristižu, gde još uvek ''škripi''?

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda i Partizan će sledeće sezone, osim AdmiralBet ABA lige, biti rivali i u Evroligi, gde se Partizan vratio posle osam godina odsustva.

Utisak je da sada jedni druge ''guraju'' da formiraju što jače timove koji bi imali šta da pokažu u evropskoj eliti i eventualno se domognu plasmana među osam najboljih.

Zvezda je do sada angažovala Nemanju Nedovića, Hasana Martina i Džona Holanda, ali je ostala bez Nikole Kalinića, Dejana Davidovca...

Za to vreme, Partizan je doveo Dantea Egzuma i Danila Anđušića, a ekipu su napustili Rodions Kuruc, Dalas Mur, Nemanja Dangubić.

Očekuje se da i jedni i drugi angažuju još po jednog plejmejkera, centra i krilnog igrača, ukoliko ne bude nekih neplaniranih odlazaka. Kada je Zvezda u pitanju, mediji danas uveliko najavljuju Zorana Nikolića i Šabaza Nojpira, a Partizan je navodno blizu dogovora sa Nanelijem.

Dok oni ne dođu, ili neko drugi, pokušaćemo da od pristiglih pojačanja i igrača koji su ostali iz prošle sezone prikažemo potencijalno najjače petorke Zvezde i Partizana u ovom trenutku.

Crvena zvezda: Ivanović, Nedović, Holand, Mitrović, Martin.

Partizan: Avramović, Panter, Egzum, Ledej, Koprivica.

Ili možda imate neke druge predloge?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke