Kad će Zvezda da se kompletira? Bez četvorice na Valensiju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2021.
17:47
Izvor: Beta

Crv eno-beli i dalje značajno oslabljeni, a ritam utakmica je sve teži.

BETAPHOTO/KK CRVENA ZVEZDA mts/MO
BETAPHOTO/KK CRVENA ZVEZDA mts/MO

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak meč protiv Valensije u Evroligi.

"Očekuje nas izuzetno težak meč protiv ekipe koja je još letos u prelaznom roku pokazala da su im ambicije izuzetno visoke i veće nego ranijih godina. Doveli su igrače koji ih čine timom koji može do vrlo visokih pozicija, pokazali sjajne igre u pojedinim mečevima, imaju i dobar rezultat i plasman na tabeli", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Valensiju gde ih u sutra očekuje meč 20. kola Evrolige sa domaćim istoimenim timom.

"Naše je da pokušamo da odigramo dobro, da budemo konkurentni, da budemo rasterećeni i da iz te rasterećenosti koja dolazi iz realnosti, ako bude šanse, da pokušamo da je iskoristimo", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac naveo je da je Valensija, po njegovim mišljenju, tim koji se najviše pojačao izmedju dve sezone.

"Ono što je mnogo važnije je da i svojom igrom i rezultatima pokazuju šta mogu i da su vukli prave poteze tada. Doveli su Vilijamsa, Hermansona, Kalinića, koji igra sjajno i pravi ozbiljnu razliku ove sezone. Tipična španska ekipa koja igra vrlo brzo, šutira dosta trojki, igra u tranziciji puno i na dosta poseda", rekao je Davidovac.

"Pokušaćemo da iskoristimo i informacije Kina Koloma koji je igrao tamo sezonu i po, ali naše je da se podižemo iz utakmice u utakmicu. Nismo ni kompletni u Španiji, ali želimo da dodjemo u priliku da napravimo dobar rezultat", dodao je on.

Kako je navela Zvezda, u Beogradu su ostali rekovalescenti Marko Simonović, Džordan Lojd, Lendri Noko (administrativni problemi) kao i Boriša Simanić, koji će raditi po posebnom programu do povratka ekipe.

Meč u "La Fonteti" igra se sutra od 21.00.

Crveno-beli, usled novonastalih okolnosti i promene termina utakmice u Madridu, ostaju u Španiji nakon odigranog meča s Valensijom, a tokom vikenda putuju u Madrid na zaostalu utakmicu sa Realom.

Taj meč je na programu u ponedeljak zbog čega je duel crveno-belih s Borcem u ABA ligi odložen.

-


https://admiralbet.rs/sport-pr...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke