Kad je frka, Lebron! Šampion u plej-ofu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 20.05.2021.
08:14
Izvor: Sportske.net

Lejkersi idu na Feniks, Stefu ostaje još jedan šansa, protiv mladih "Grizlija"!

AP Photo/Derick Hingle
AP Photo/Derick Hingle

Povezane vesti

U poslednjem minutu, Lebron je u Karijevom stilu pogodio trojku, prelomio protiv Voriorsa. Lejkersi su u plej-ofu, u prvoj rundi igraće protiv Feniksa, što je svakako poslaslica. Lebron je završio sa 22 poena, 11 skokova, 10 asistencija, njegov peti tripl-dabl u sezoni. Entoni Dejvis je ubacio 13 od 25 koševa u poslednjoj četvrtini. Preživeli su i 37 poena najboljeg strelca lige Stedfa Karija. Voriorsi su imali poslednji napad, šansu da eventualno utakmicu odvedu u plej-of, ništa od toga, loš par Kenta Bazmora je značio i kraj nade.

Ali, imaće još jednu šansu, kao poraženi igraju sa Memfisom koji je u sudaru devetog i desetog tima lige izbacio San Antonio.

Bilo je napeto u Tenesiju, mladi tim "Grizlija" je uspeo da izdrži nalete Sparsa i sačuva pobedu u finišu. Valančijunas je uz 23 poena imao isto toliko skokova, najviše u sezonu, Dilon Bruks se zaustavio  na 24 poena, Morant je dodao 20 poena, uz 6 asistencija. Eliminacija San Antonija nije iznenađenje, loše su igrali u finišu, sa petim uzastopnim porazom odlaze na odmor. 

Memfis ostaje u igri bore se za prvi plej of u poslednje četiri godine. Inače, bilo je sjajno videti oko 40% kapaciteta dvorane, oko 7000 ljudi bilo je na meču. 

Sada "Grizlije" čeka poslednja prepreka, Voriorsi, pobednik ovo meča će u plej-of, na megdan najboljem timu zapada, Juti.

Memfis - San Antonio 100:96
LA Lejkers - Golden Stejt 103:100

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke