Kad nema Dončića slušaće se Džez, vodi Juta!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.04.2022.
21:47
Izvor: Sportske.net

Bogdanović i Mičel došli glave Mavsima u prvom meču u Teksasu.

AP Photo/Tony Gutierrez
AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

U okviru čevrtfinala Zapada ekipa Dalasa nije odbranila prednost domaćeg terena protiv Jute, naprotiv. 

Juta Džez je uspela da stigne do prve pobede u plej-ofu i to verovatno najviše zahvaljujući izostanku Luke Dončića koji je danas bio povređen, a upitan je i za drugi meč. 

Konačno smo gledali onu pravu košarku, ozbiljniju, sa jačim odbranama, što vam govori i rezultat, a u takvom odnosu snaga bolja je bila Juta, na kraju je bilo 93:99. 

Poveli su gosti sa 8:0, odmah je usledila kontra serija, Dalas je čak prešao i u prednost u prvoj četvrtini, ali je krajem druge sve palo u vodu. Juta stiže do plusa od 11 poena sredinom treće četvrtine, a domaćin više nije uspevao da preokrene iako su prišli na samo -1 na 2 minuta do kraja kada je Kleber pogodio trojku. O'Nil je vratio istom merom na 57 sekundi do kraja, bili su to njegovi prvi poeni na utakmici koji su, ispostaviće se, i rešili meč. 

Mičel 30 poena kod pobednika, ali je promašio 19 šuteva iz igre, Bogdanović sa daleko boljim procentom je stigao do 26 poena (11-20 iz igre), dok je sledeći najefikasniji kod Jute bio Konli sa 13 poena. Gober 5 poena i 16 skokova. Kod Dalasa Branson 24 poena, Dinvidi 22, Bulok 15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke