Kad rival poželi sreću: ''Ako Bog da, Budućnost da osvoji titulu''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.05.2021.
11:03
Izvor: Sportske.net

Poslao je snažnu poruku posle sinoćnjeg poraza.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa barskog Mornara sinoć nije uspela da izbori majstoricu protiv Budućnosti, eliminisana je već posle dve utakmice polufinalne serije, pa će se za titulu u ABA ligi boriti ekipa Budućnosti.

Posle sinoćnjeg poraza na svom terenu, trener Mornara Mihailo Pavićević je najviše primedbi imao na igru svog tima u odbrani.

''Mi smo bili u igri u prvom poluvremenu. Međutim, to je bilo prividno, jer smo odbranu igrali katastrofalno. Nismo mogli da branimo situacije 'jedan na jedan' apsolutno ni na jednog igrača Budućnosti, pogotovo Kobsa, koji je radio šta je hteo.

A poznato je da kad Budućnosti igraju Kobs i Ivanović, da ih je onda izuzetno teško dobiti. Tu smo mi podbacili u odbrani, dozvolili mu da se razigra, ali Kobs pokazuje zašto je najbolji bek u ligi.

To nije igrač koji igra za statistiku, on je osvojio prvenstvo u Francuskoj i bio MVP, tako da to nije slučajno. Mi, jednostavno, večeras nismo imali dovoljan broj raspoloženih igrača, a onda je ušla i nervoza, i nismo bili bili na potrebnom nivou'', istakao je Pavićević.

Ekipi Budućnosti je uputio i čestitke, ali i najlepše želje za uspeh u finalu.

''Čestitam Budućnosti na apsolutno zasluženoj pobedi i zasluženom plasmanu u finale. Želim im puno uspeha u finalu, ako Bog da, da sa ovakvom igrom i dođu do titule'', istakao je Pavićević, a prenosi ''Pobjeda''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke