Kada i gde ćemo moći da gledamo Zvezdu?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 08.09.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije i AdmiralBet ABA lige je na Palama odigrao do sada jedinu utakmicu otvoernu za javnost.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde uveliko se pripremaju za novu sezonu.

Osvajač "duple krune" u Srbiji i šampion AdmiralBet ABA lige prvu zvaničnu utakmicu odigraće protiv Dubaija kao gost na premijeri regionalnog takmičenja 22. septembra, a do tada crveno-bele očekuju još tri pripremne utakmice.

Ekipa Janisa Sferopulosa već je odigrala isto toliko kontrolnih mečeva i slavila u svakom. Najpre protiv Jahorine, a onda i u duelima sa Igokeom i Hapoelom iz Tel Aviva.

Naredni meč beogradski crveno-beli igraju 10. septembra protiv Olimpijakosa u Pireju, ali će i ta utakmica, kao i dve od prethodne tri, biti zatvorena za javnost.

Tako ćemo novi tim Crvene zvezde po drugi put moći da gledamo na VTB kupu u Moskvi od 12. do 14. septembra, a prenosi utakmica bića ne televiziji "Arena sport".

Zvezda će prvi meč odigrati 12. septembra od 19 sati protiv CSKA iz Moskve, dok drugi, dok će dan kasnije od 16 časova rival šampionu Srbije biti Lokomotiva iz Kubanja.

Utakmice za plasman igraju se dan kasnije, a pored Zvezde, CSKA i Lokomotiv na turniru učestvuju Uniks, Zenit i Bešiktaš.

"Arena sport" će prenositi sve utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke