Kada je Radnički poslednji put "sapleo" Zvezdu?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 23.10.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

I tada je na klupi Nišlija bio Nenad Lalatović.

Sportske.net/Mladen Heleta
Sportske.net/Mladen Heleta

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Crvene zvezde sastaće se danas od 17 sati na niškom "Čairu" u derbi meču 16. kola Super lige Srbije.

Aktuelni šampion u Niš dolazi posle dve uzastopne pobede na gostovanjima protiv Radničkog iz Kragujevca i novosadske Vojvodine.

Sa druge strane ekipa koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović je u roku od četiri dana dva puta bila bolja od Javora, jednom u prvenstvu, a drugi put u Kupu Srbije.

Crvena zvezda tradicionalno igra dobro protiv Nišlija, "crveno-beli" su u seriji od 10 uzastopnih pobeda protiv današnjeg rivala, a poslednji bod aktuelnom šampionu Radnički je uzeo još 24. novembra 2018. godine.

Baš kao i danas, na klupi Radničkog tada je sedeo bivši Zvezdin kapiten i trener Nenad Lalatović, dok je "crveno-bele" predvodio Vladan Milojević. Utakmica na "Čairu" završena je rezultatom 2:2,a zanimljivo da su strelci za Zvezdu na ovoj utakmici bili dvojica igrača koji su i danas u timu Nenad Krstičić i El Fardu Ben, dok su "Meraklije" obradovali Lazar Ranđelović i Nermin Haskić.

Da bi smo pronašli poslednji trijumf Radničkog nad beogradskim klubom vratili smo se devet godina unazad. Nišlije su 17. marta 2013. slavile sa 2:1, a gol odluke postigao je Petar Škuletić koji je kasnije igrao i za Partizan.

Ako mislite da bi Radnički danas mogao da iznenadi posetite sajt AdmiralBeta, kvota na 1X je 4.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke