Kakav igrač, za "Bradu" je pitanje časti!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.03.2021.
08:18
Izvor: Sportske.net

Džejms Harden nosio na leđima Netse, šampion nemoćan bez najboljih, u Njujork se košarka izgleda vratila uz prasak...

Povezane vesti

Bruklin je ponovo bio bez Kajrija i Duranta, ali Harden može i sam. Dobro, ne baš sam, ali njegovih 25 poena i čak 17 asistencija su bili prevaga u Oregonu. Imao je pomoć u Džefu Grinu koji je dodao 20 poena, bio miran sa penala i dotukao Blejzerse pet sekundi pre kraja. Inače, Harden je trebalo da propusti meč, imao je problema sa vratom, ali je rešio da igra. On je jako ponosan na činjenicu da od 2009. od kada je u ligi, niko nije odigrao više mečeva od njega, veoma retko propušta utakmice. 

Kako kaže, za njega je pitanje časti da učini sve kako bi igrao, i kad nije potpuno spreman.

"Ne želim da se na kraju dana zapitam što nisam pokušao, za mene je to princip sporta", rekao je fantastični bek Bruklina. 

Netsi su u poslednjoj četvrtini spustili domaće na 21 poen i ostavili Lilarda bez koševa kada se lomilo. Lilard i MekKolum su imali tešku noć, kombinovali 10 od 35, odnosno samo 28% šuta u ovoj utakmici.

Brendon Ingram je servirao osvetu bivšem klubu, protiv Lejkersa je dao 36 poea, Zajon dodao 27, dileme nije bilo, Pelikansi su dobili bez muke šampiona kome nedostaju Lebron i Entoni Dejvis. Još jedan igrač koji je za Dejvisa u trampi otišao iz Lejkersa u Nju Orleans, Džoš Hart je bio raspoložen, uhvatio je 15 i ukrao čak 5 lopti protiv nekadašnjeg kluba.

Sansi su dobili sedmi meč u nizu, poslednji put kada se to desilo, Kris Pol je bio na početku, Devin Buker desetogodišnjak, a Deandre Ejton nije ni počeo da igra košarku. Sada su svi bili u glavnim ulogama, Feniks se prošeta kroz Majami, ovakvu seriju nisu imali od 2007. godine. Buker je ubacio 23 poena, Ejton završio sa 17 poenba, 16 skokova, Krauder ubacio 13 nekadašnjim saigračima, pa se tim iz Arizone približio na dva koraka od lidera Jute.

Postajemo dosadni, Tobijas Haris igra fantastično u odsustvu Embida. Najzaslužniji je za pobedu Siksersa u San Francisku. Pogađao je bitne šuteve, završio sa 25 poena i 13 skokova, odigrao sjajnu odbranu. Siksersi su dobili 9 od 10, Simons je dodao 22 poena...

Voriorsi treći meč u nizu bez Karija, ali ni njegov brat Set nije bio u timu gostiju zbog povrede. ALi njihov rođak Damijom Li je branio čast "klana" dao je 16 poena za Golden Stejt. 

Niksi su oduvali Vašington, Džulijus Rendl je ubacio 37 poena, pa je sada Njujork na 50% uspešnosti, 22-22. Čak šest Niksa bilo je dvocifreno, kako sada igraju smeši im se plej-of. Vašington van forme, najbolji strelac lige Bredli Bil je ubacio 22 poena.

Denver je nastavio seriju pobeda u Orlandu, uz novo MVP veće Nikole Jokića. 

Jokićeva minijatura, čovek radi šta hoće na terenu!
Posted by Sportske.net on Уторак, 23. март 2021.

Rezultati:

Orlando - Denver 99:110

Njujork - Vašington 131:113

Nju Orleans - LA Lejkers 128:111

Majami - Feniks 100:110

Golden Stejt - Filadelfija 98:108

Portland - Bruklin 112:116

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke