Kakav dan za Zvezdu - Šampionski pehar i Nikola Kalinić pred vratima Malog Kalemegdana!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 06.06.2024.
13:02
Izvor: Sportske.net

A već se uveliko priča o još dva vrhunska pojačanja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Crvena zvezda bi danas trebalo i zvanično da postane novi šampion Srbije nakon što se druga utakmica finalne serije AdmiralBet Superlige protiv Partizana registruje službenim rezultatom 20:0 u korist crveno-belih.

I dok na Malom Kalemgdanu iščekuju da po deveti put uzastopno podignu pehar namanjen šampionu države, burno je od jutros i kada je reč o prelaznom roku i dovođenju novih igrača.

Pisali smo već da su Kodi Miler-Mekintajer i Ajzea Kenan blizu dolaska u Crvenu zvezdu, ali prava "bomba" je sve izvesniji povratak miljenika navijača Nikole Kalinića.

Kako ekskluzivno saznaje "Nova S", Zvezda i Kalinić su postilgi dogovor i krilni centar će se govotovo izvesno vratiti iz Barselone u redove srpskog evroligaša.

I to nije sve, krilni košarkaš bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana, a kako sada ima 32 godine, nije isključeno da i do kraja karijere Kalinić ostane u Zvezdi, za koju je već nastupao u dva navrata i ređao samo uspehe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke