Kakav je raspored zahuktale Zvezde do kraja godine?

Autor: Nemanja Janošev
subota 03.12.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Dokle će potrajati niz?

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde uzdigli su se iz pepela od dolaska Duška Ivanovića na Mali Kalemegdan i prošle večeri su vezali i šestu pobedu u svim takmičenjima.

Osim dve u AdmiralBet ABA ligi, četiri su stigle u Evroligi protiv rivala kao što su Asvel, Makabi, Alba i Virtus. Tako su s jednog trijumfa napravili krupne korake za samo dve sedmice skočivši na brojku od pet pobeda i šest poraza posle 11 odigranih mečeva.

Ali, šta ih čeka dalje i ko su "mine" koje mogu da okončaju briljantnu formu? Tim Duška Ivanovića sutra gostuje SC Derbiju u AdmiralBet ABA ligi i tu ne bi trebalo da imaju većih problema iako njihov predstojeći rival igra na zavidnom nivou ove sezone. 

Potom sledi klasik - prvi evroligaški derbi. Partizan će u grotlu "Arene" želeti osvetu za nedavni poraz u regionalnom takmičenju, ali pitanje je kakvog će zdravstvenog stanja biti Obradovićevi momci. Dva tima su u potpuno različitom ritmu i za Zvezdu bi pobeda u gostima bila od krucijalnog značaja. Osim što bi napravili "brejk" došli bi do skora od 6-6 u Evroligi.  

Zatim sledi nepredvidivi Mornar u domaćem takmičenju, pa duplo kolo u Evroligi i susreti sa Žalgirisom i Armanijem u "Pioniru". Za Nikoljdan će gostovati Megi, a potom sledi još jedan meč na strani i duel sa Olimpijakosom u Pireju. Za kraj godine - dva domaća duela - Borac iz Čačka i Barselona stižu u "hram košarke".

Dakle, od devet utakmica, izabranici Duška Ivanovića će pet odigrati u svojoj kući i svakog mogu da dobiju, posebno nošeni ovim samopouzdanjem i ovom energijom.

Kakav raspored očekuje ekipu Partizana, pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke