KAKAV REZULTAT - Crveno-bela dominacija, "majstorica" u Barseloni rešava ko će na F4!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.05.2024.
20:26
Izvor: Sportske.net

Kakav povratak Olimpijakosa posle prethodnog poraza.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Izjednačenje, majstorica će sve rešiti u duelu Olimpijakosa i Barselone. Sada je 2:2, posle ubedljive pobede tima iz Pireja u dvorani Mira i prijateljstva večeras, bilo je 92:58. 

Imala je Barsa kontrolu prve četvrtine, imali su u jednom trenutku i +7, ali je Olimpijakos uspevao da sustigne rezultat i da smanji na samo -2 do kraja deonice. 

Na startu druge četvrtine, Olimpijakos uzima stvari u svoje ruke, posle trojke Larencakisa bilo je 28:23, dobili su gosti i nesportski faul, a posle serije 7:0 domaćih na početku druge deonice morali smo na minut odmora. 

I Milutinov je pogodio i dominirao pod obručem, a onda i tehnička za Jokubaitisa. Milutinov je pogodio za 33:23, a potom i Vilijams-Gos trojku za 36:23 za seriju od 15:0!

Serija 17:0 je prekinuta od strane Džabarija Parkera, ali je Petrušev blistao i posle njegovog zakucavanja bilo je 43:27! Nastavili su srpski košarkaši da igraju odlično u drugoj deonici, a Petrušev je pogodio i za +19.

U trećoj četvrtini Barsa je imala bljesaka, ali samo na kratko, a čini se da je tačku na ovaj meč stavio Papanikolau sa tri uzastopne trojke krajem treće četvrtine. 

Olimpijakos je imao ogromnih +25 pred ulazak u poslednju četvrtinu. 

Razlika je nastavila da raste, bilo je i ogromnih +36, Barsa je već bila u avionu za povratak kući. 

Mekisik danas najefikasniji sa 21 poenom, Fal je dodao 12, Kenan i Vilijams-Gos su imai po 11, a Petrušev je imao 10, odigrao je još jednu sjajnu partiju. Milutinov odličan, 8 poena i 11 skokova. U redovima Barselone najbolji Parker sa 10 poena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke